Tuesday, December 30, 2014

Radio silence, now ready for a new year!

Hej fra Aarhus!

Vi forduftede pludselig midt i december. Undskyld - men lysten var der bare ikke mere. Nul fotografering. Nul blogging. Shinimichi trængte simpelthen til en velfortjent pause efter at have været på farten til de fjerneste himmelstrøg stort set hele året. Aldrig før er der blevet oplevet så meget på et år. Aldrig før er så mange ord blevet kradset ned og så mange billeder blevet taget. Det blev næsten lidt for meget af det gode. Så kameraet blev lagt på hylden og gemt væk. Vi trængte til en pause og et friskt pust.

Nu er Shinimichi på benene igen og klar på et nyt år. I mellem tiden er tankerne løbet løbsk, og idéerne groet højt til vejrs. Vi har tilladt os selv at drømme større end stort. Siden vi for alvor blev bidt af the travel bug i 2007, har vi været vidt omkring. Lige på det punkt kan vi ikke sidde stille. Vi vil ud. Væk. Bare opleve noget for fanden. Om så det er et halvt år på den anden side af jorden med backpacken godt spændt fast til ryggen eller en hurtig tur ud til en lille gravhøj på en random mark i Jylland. Det er sgu lige meget. Bare vi kommer afsted.

Underligt nok har vores rejseglæde dog aldrig taget os rundt i Norden, hvilket jo i og for sig er ret hul i hovedet, når de fleste af landene ligger lige i nabolaget. Derfor dedikerer vi 2015 til lille Danmark og resten af vores nordiske naboer. Når året er forbi, håber vi at kunne krydse både Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne og Island af vores rejse-bucketlist. Det synes måske umuligt, men nu prøver vi sgu. Færøerne er allerede skrevet ind i kalenderen, for der var jo dengang i december, hvor Sheena var på besøg hos Bjarke, hvor han fortalte, at fuld solformørkelse vil finde sted til marts på Færørerne. Hun kom hjem og fortalte det til mig. Få timer efter var flybilletterne smidt i indkøbskurven. Ja- så hurtigt kan det gå :-)

Godt nytår derude. Kh.
Hello! Sorry for the radio silence. Shinimichi went on a long, deserved and well needed Christmas break but now we're back and ready for a new year. We've been toying with an ideá for a new year resolution and have decided that we don't have to travel far to experience something great. We've realized that we haven't shown much love for our Nordic roots since we got bit by the travel bug back in 2007. That's why our mission for this year is to explore more of our own homecountry and the other Nordic countries. By the end of the year we hope to cross off both Denmark, Sweden, Norway, Finland, Faroe Island and Iceland on our travel bucketlist. DREAMING BIG. We know. Happy New Years xxx