Thursday, August 20, 2015

Photo featured on VisitFinland Instagram @ourfinland

Det er ikke hver dag, at vores billeder får +4500 likes (and still counting) inde på Instagram. Egentlig hører det til sjældenhederne. Her forleden fik vi dog en hjælpende hånd, da VisitFinland delte nedenstående billede inde på deres Instagram profil @ourfinland.

For det første er det noget af en kudos, at selveste VisitFinland mener, at vores billede fra sommerens cykeltur på Turku Archipelago ruten repræsenterer deres smukke land i sådan en grad, at de gerne deler det med deres egne følgere. For det andet er det helt vanvittigt at opleve, at der rent faktisk er så mange mennesker derude, der påskønner ens billede! I skrivende stund har vi kun 650 følgere på vores egen Instagram profil @shinimichi. Dette sætter selvfølgelig nogle begrænsninger for, hvor mange vi selv når ud til og kan inspirere til at besøge Norden. Vi håber derfor, at dette lille foto feature på VisitFinlands Instagram kan få flere mennesker til at drømme om at besøge Finland og dets mange ø-grupper.

Billedet er også blevet featured på Outdoor Finland Projects Instagram profile @outdoorfinland.
We shared this photo on our Instagram profile @shinimichi. It's from this summer's bicycle trip on the Turku Archipelago Trail. Few days later, VisitHelsinki featured the photo on their Instagram profile @ourfinland. It's such a great gesture to be featured by them and we hope we can inspire more people to go visit Finland and its archipelago. The photo was also featured on Outdoor Finland Projects Instagram profile @outdoorfinland

8 comments:

 1. WOW Stort tillykke fra os :-) :-) :-) Det er også et helt fanatisk billede og fuldt fortjent.

  ReplyDelete
 2. Virkelig sejt, tillykke! Det er altid en fornøjelse at blive featured af de lande man besøger. Det betyder rigtig meget at ens arbejde bliver anerkendt og at resultatet rent faktisk ligger på højde med deres standard, så de vil dele det. Vi har oplevet det i samtlige lande vi har været i, hvilket kommer som en enormt stor overraskelse, fordi vi ikke havde regnet med det!

  Jeres billede er virkelig også godt! Det fortjener en deling og har lige fået et like mere ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mange tak I to! Jeg forstår da udmærket, hvorfor de forskellige lande har featured nogle af jeres billeder. Det er virkelig nogle guldkorn I får knipset i kassen! :) Vi har også haft nogle forskellige billeder featured efterhånden, men lige præcis denne her ryger direkte i top tre over mest imponerende features baseret på antallet af likes. Det er jo vildt! :D

   Delete
 3. Fedt! Det er da virkelig lækkert! Stort tillykke!! Det er også et fedt billede :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det er pænt fedt! :) Vi har oplevet at få delt nogle af vores billeder før, men antallet af likes her slår virkelig det hele!!! Det er imponerende at se, hvor mange likes ens billede egentlig kan få, når det bare når ud til nok mennesker :)

   Delete
 4. Sådan! Stærkt! :)
  ..og skønt billede!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak Mie! Og fedt at du også fandt ind på Bloglovin og ind til vores blog ;)

   Delete