Monday, May 4, 2015

Adventure awaits us in Iceland

Island har altid været noget af en drømme destination, men samtidig har det også været en af de destinationer, som jeg af en eller anden grund aldrig har tænkt skulle blive en realitet. Om 5 dage bliver "The Land of Ice and Fire" dog virkelighed. Måske endda en tand for virkeligt. Vi kaster os ud i noget af et eventyr med Sara fra Little Miss Nissen, som jeg tidligere har delt nogle fantastiske oplevelser sammen med i den frodige jungle på Borneo. Vores plan er at følge Ringvejen (Route 1) og at tilbagelægge de 1332 kilometer på de seks dage, vi har til rådighed. Vi har mildest talt travlt, men vi tager den med ro og når, hvad vi når. Under alle omstændigheder så skal vi nok få en masse oplevelser, der får os til at tabe kæben og sår stjerner i vores øjne.

Men vi må også være ærlige. Her, weekenden inden afrejse er der indtruffet sig en strejf af nervøsitet. Vi har lige fundet ud af at store dele af landet rent faktisk er dækket af sne. Selvfølgelig ville der være noget sne, selvfølgelig ville der være koldt - men for nogle uger siden, da vi startede vores research, så var det absolut ikke et billede af Winter Wonderland, der tegnede sig på vores nethinde. Vi har planlagt det helt store outdoors-life-style med overnatning i telt, hotsprings som vores daglige badekar og en skovl i hånden, når naturen kalder. Alt dette synes nu at blive lidt af en udfordring. Vi prøver at kigge positivt på det, for alt andet end lige så bliver det en tur, vi sent vil glemme.

Vores tur til Island bliver anden etape af The Nordic Journey '15 og jeg skal sandelig love for, at det bliver noget af et eventyr.

Følg os på Instagram @Shinimichi og facebook.com/Shinimichi
Iceland has always been something of a dream destination but at the same it has also been one of those destinations that I for some reason never thought would become a reality. However, it's happening. We are actually going to "The Land of Ice and Fire" and reality is hitting us hard. We are throwing ourselves into somewhat of an adventure with Sara from Little Miss Nissen, who I shared some amazing experiences with in the lush jungle of Borneo. Our plan is to follow the Ring Road (Route 1) all away around Iceland and cover a distance of approximately 1332 km in just six days. It's a no-brainer that we have a tight schedule but we'll try to just go with the flow and not hurry our way through the landscape. What we miss this time around, we can always come back and see another time. Either way I'm pretty sure this trip will give us enough jaw dropping moments to fuel our wanderlust hearts.

Honestly though, we must admit that a touch of nervousness has struck us this weekend. We just found out that a huge part of Iceland is actually covered in snow. Of course we were expecting some snow, and of course we were expecting it to be cold - but when we started out research a few weeks ago, it was definitely not Winter Wonderland that was pictured in our minds. We have planned to rough it by going all in on the outdoors-door-life style with sleeping in tent, taking daily baths in hotsprings and diggin' holes in the ground, when nature calls. All of this seems a bit challenging now. We try to stay positive and keep reassuring ourselves that no matter what it's gonna be an epic journey we will never forget.

Our trip to Iceland is the second stage of The Nordic Journey '15 and I promise you it's gonna be an adventure of a lifetime.

Remember to follow us on Instagram @Shinimichi and facebook.com/Shinimichi

18 comments:

 1. Jeg GLÆDER mig til at følge med! Men ja, det lyder lidt som en udfordring med telt i det fri - med sne. Jeg håber det lykkes for jer alligevel! Ellers kan skovle jo også grave i sne og gemme det der skal gemmes ;) Og husk en hammer til pløkkerne så de kan komme i jorden selvom der er frost :P Haha. Håber det ender godt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg håber det så sandelig også. Èt fordi det vil være superhyggeligt at campe på Island og to fordi vi kan spare en hulens masse penge, hehe :) Vi har allerede pakket en lille skovl til, ja, diverse aktiviteter LOL. Og en hammer er vist et must! Mon ikke det hele nok skal gå uanset hvad :)

   Delete
 2. Bildene dine fra reisen dine er bare så ubeskrivelig vakre. De er som et friskt pust. Både her og på instagram!!!

  // Tusen takk, og så sant som du sier, det er veldig befriende <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusinde tak Milla! Vi elsker også at følge med i jeres liv både på bloggen og på instagram <3

   Delete
 3. Hi hi i har også lidt kriller i maven hva' ! :D
  Det bliver SÅ awesome!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Har SÅ meget kriller i maven over denne Island tur!
   Men ved du hvad, hverken vejr eller vind kan slå os ud! Det bliver E P I S K ! ;D

   Delete
 4. Wohoo! Iceland! Dere blir nok å like dere like godt der som på Færøyene vil jeg tro :D Jeg besøkte jo Island rundt denne tiden i fjor, og det var for det meste snøfritt! Det lå snø i fjellene, men ellers var det bar bakke. Så får jo håpe dere får lignende forhold :) Blir gøy å lese om hvordan dere opplever landet!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vi kommer uden tvivl til at elske Island :D Vi havde egentlig også regnet med, at der ville være væsentlig mindre sne end tilfældet er. Men nu er det der åbenbart, så må vi bare få det bedste ud af det. Vi kommer nok til at opleve Island fra dens mere barske side, når vi nu prøver at sove i naturen - så der skal nok være rigelig med oplevelser af dele ;)

   Delete
 5. Hvor sjovt, at i rejser den dag, jeg rejser hjem, haha! Jeg håber ikke, at i får alt for store problemer med sneen - men jeg har lige hört fra min ven Steve, som först forlod Island i dag, at han sad fast med sin lejebil og måtte reddes af politiet tät på Egilsstadir :/ og Nordisland skulle også väre ret hvidt! Men i kan vel sove i bilen, hvis teltet er for koldt? Det gjorde vi i hvert fald! :D
  Jeg körte vist igennem Höga Kusten med nattog, men stoppede ikke - jeg må tilbage ;)
  Det er vildt, at jeg kun har tre dage tilbage - og stadig mangler både Finland og Estland, haha! Så det der med at väre presset af tid, det kender jeg - men i skal nok nå det meste, hvis sneen ikke driller! Håber det bliver helt fantastisk for jer!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Et eventyr slutter, et andet starter :) Vi er rigtig spændt på, hvor meget sneen har indflydelse på vores rejseplaner. Vi har faktisk lidt overvejet at droppe nord-island grundet det snebeklædte landskab, da alle de steder vi gerne vil besøge måske bare kommer til at ligne hinanden eller vejene er lukket. Hvis det bliver for koldt, så prøver vi nok at leje et værelse et sted - men ellers er bilen også et alternativ :)
   Bliver altså spændende at læse om sidste del af din rejse! Og selvom tiden var knap, så synes jeg sgu, det var et godt valg at tage et smut til Estland - håber hvertfald at turen dertil, var det hele værd :)
   Hvad skal du egentlig her bagefter, når du kommer hjem? Og tak - det skal nok blive episk !!! ;)

   Delete
 6. Man kan sagtens sove i telt selvom det sneer! For et par år siden sov jeg to dage i et telt med min veninde her i Danmark. Graderne lå omkring -10 til -15C og vi oplevede da også lige en snestorm. Da min veninde fandt hendes mere eller mindre legetøjstelt frem var jeg heller ikke begejstret, men det var rigtig hyggeligt, men også koldt! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det lyder som en smadder hyggelig nat! :D Vi tænker også at det burde være muligt. Som du siger, så kan det jo sagtens lade sig gøre at sove i telt selv i frostgrader, så vi må bare sørge for at få det rigtige tøj med, så vi ikke fryser om aftenen/natten :)

   Delete
 7. Seems like it's going to be a great adventure ! :-)

  ReplyDelete
 8. Å, goood tur! Island er verdens beste land!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak Caroline! Ser ud til at I også havde en helt igennem fantastisk tur på Island! :)

   Delete
 9. // Så sant så sant. Hvis eg er glad og han er glad så vil det jo gå bra. Heldigvis har han 50% plass så eg har muligheten te å ha han hjemma hvis eg syns det blir for mye, hehe. Grunnen te at vi søkte plass så tidlig er jo at eg ska ut i arbeidslivet igjen. Og da er vi jo avhengig av at han er i barnehagen. Så forhåpentligvis like han det og komme te å trivas <3

  ReplyDelete
 10. Det ser ud som om, at i klarer den indtil videre! Og sikke nogle smukke billeder, I har lagt ud! :D
  Nu er jeg endelig ved en computer og er begyndt at blogge igen! Men jeg er meget langt bagud, haha! Men ja, Tallin var jeg virkelig glad for - det er en fantastisk smuk by! Og meget hyggeligere end Helsinki ;)
  Nu her skal jeg arbejde indtil sommerferien, hvor jeg skal til Spanien og England, og så har jeg valgt at tage endnu et sabbatår inden uni, da jeg ikke føler, at jeg har set nok endnu! Så næste år vil jeg arbejde, og så er jeg ved at planlægge en tur til Australien og senere en lang tur, som bl.a. skal gå til Kina, Mongoliet, Rusland, Kasakhstan og de mindre Stan'er! Det bliver vildt!!
  Håber i hygger jer i Island!

  ReplyDelete